Velkommen!

Reading Time: 1 minute

Dette er mitt første innlegg på bloggen og jeg vil derfor benytte anledningen til å presentere meg selv. Jeg heter Celine, er 21 år gammel og kommer opprinnelig  fra Ålesund. Høsten 2016 flyttet jeg til Oslo for å starte på en bachelor i PR og samfunnspåvirkning ved Høyskolen Kristiania. Jeg er inne i mitt fjerde semester hvor jeg tar en spesialisering i Digital markedsføring. I utgangspunktet vil innleggene handle om fordypningen min i dette faget, men jeg er også svært interessert i samfunnet og det som rører seg der ute, og derfor vil nok bloggen bære preg av dette. Mer innhold kommer i nærmeste fremtid, så følg meg gjerne!

3 comments
  1. Gleder meg til å lese mer! 😀 Dette blir sååå bra

  2. Velkommen på nett:)

    1. Takk for det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *